luchthavenvervoer-kapellen


taxi antwerpen a-taxi

Luchthavenvervoer Kapellen

Hebt u luchthavenvervoer nodig in Kapellen en omgeving? Dan bent u bij Luchthavenvervoer Kapellen aan het goede adres. Wij bieden de kwaliteit & service die u van luchthavenvervoer mag verwachten, dit aan scherpe prijzen! Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in de regio Kapellen. We brengen dagelijks klanten ondermeer naar Zaventem, Charleroi.

Onze wagens komen U thuis ophalen en brengen U zonder zorgen naar uw bestemming.
Bij uw terugkeer staan onze chauffeurs klaar op de luchthaven om U veilig terug naar huis te brengen.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u luchthavenvervoer kapellen bestellen? Reserveer uw rit via e-mail: info@ataxi.be, indie je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/283 83 93.

 

Tags:

Luchthavenvervoer Sint-Job  Luchthavenvervoer Brecht – Luchthavenvervoer Stabroek Luchthavenvervoer Kalmthout – Luchthavenvervoer kapellen – Luchthavenvervoer Zandvliet – Luchthavenvervoer Wuustwezel

 

Handige links in Kapellen

Informatie over Kapellen Gemeente Kapellen Nieuws uit Kapellen

Kapellen is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ligt in de Kempen, in het noorden van de provincie.

Kapellen telt ruim 26.400 inwoners en bestaat uit verschillende wijken, onder andere Kapellen centrum, het oostelijk deel van Putte, Kapellenbos, Hoogboom en Zilverenhoek. De gemeente heeft een groen en residentieel karakter en wordt onder meer gekenmerkt door villaparken, exclusieve landhuizen en verschillende kastelen. Het is een van de rijkste gemeenten in België.[bron?]

Kapellen is de hoofdplaats van het kieskanton en gerechtelijk kanton Kapellen.

 

Interessante Links

 

Hoofdpagina Brussels South Charleroi Airport s.a.  Home Image result for rotterdam airport

visa-master